دانشمندان نوعی گوجه فرنگی بنفش تولید کرده اند که به کیفیت غذای مردم کمک می کند.دانشمندان دو ژن از گل میمون را به ژن گوجه فرنگی اضافه کردند واینکار باعث تولید آنتوسیانین بیشتر را در گوجه فرنگی موجب شد .آنتوسیانین ها موادی هستند که رادیکالهای آزاددر بدن را از بین می بردنددر نتیجه خطر ابتلا به سرطان وبیماریها کاهش می یابد .میوه هایی با رنگدانه قرمز بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را دارند از این رو هندوانه را می توان یک میوه باارزش در بین میوههای رنگدانه قرمز معرفی کرد.موسسه ملی مبارزه با سرطان در آمریکا طرح 5در1 را برای شهروندان توصیه کرده است یعنی مصرف5واحد میوه یا سبزی درروز.
درآزمایشگاه موش هایی که از گوجه فرنگی بنفش تغذیه کردند طول عمربیشتری داشتند.علم اصلاح نباتات در جهت تولید غذای سالمتر برای مردم تلاشهای فراوانی کرده و می کند .تولید غلاتی که سم طبیعی تولید می کنند ،که نیاز به سموم شیمیایی را برای کشاورزان کاهش می دهد .طرح های دیگری در جهت سلامت بشر در حال تولید هستند که میتوان به برنج طلایی و موزهای اصلاح شده با افزایش سطوح ویتامین Aاشاره کرد که هنوز در مرحله عرضه به بازار نرسیده است.دانشمندان معتقدند که با اصلاح ژنتیکی نمیتوان مسیله فقر را حل کرد.