نگهداری از درختان و درختچه ها

10 / 10
از 1 کاربر

مراقبت از درختان و درختچه ها بعد از طراحی فضای سبز:

یکبار آنها برقرار می شوند، بیشتر درختان و درختچه ها خودشان از خود نگهداری می کنند. البته جهت این استقلال به بیش از یک فصل رشد در محل جدید نیاز دارند. البته بعضی گونه های زینتی که برای بهتر نمایش دادن به محیط آورده می شوند، نیازهایی جهت نگهداری دارند.(نگهداری فضای سبز):

تکنیک آبیاری:

درختان و درختچه های جدید در فصل  اول کشت ،بدون آبیاری منجر به شکست است زیرا آنها نمی توانند آب کافی جذب کنند و زمان مورد نیاز است تا ریشه آنها در خاک توسعه پیداکند. مکان جدید بایدهمانند محیط رشد گیاه باشد. در آب وهوای خشک هقته ایی یک بار ، البته باروند افزایش گرما در تهران و دیگر شهرها دو بار در هفته بصورت کامل  الزامی است ولی  اگر  خاک ما زهکش مناسبی داشته باشد یک آبیاری سبک بصورت آبپاش  هرروز انجام بشود . عمل آبیاری برای درختان و درختچه های جدید دوبرابرمقدارگفته شده توصیه می شود.در هنگام آبیاری به این نکته توجه داشته باشید که آب تمام خاک اطراف ریشه را خیس کند.چند تکنیک برای این عمل وجود دارد: یک لوله پلاستیکی را در یک زاویه داخل خاک کنید این لوله باید در محدوده رشد ریشه قرار بگیرد.لوله را باسنگ ریزه پرکنید تا از ورود آشغال جلوگیری شود. روش دیگر این است که با فاصله 30 سانتیمتری از گیاه یک چاله ایجاد کنیم تا اب زمان کافی برای خیساندن خاک که مورد نیاز ریشه است را داشته باشد. روش پیچیده تر استفاده از شلنگ و نازل قطره چکان است(سیستم آبیاری قطره ایی).

مالچ:

استفاده از مالچ برای درختان ودرختچه های جدیدبا متریال ارگانیک بسیار مفید است.مالچ می تواند از جوانه زدن بذر علفهای هرز جلوگیری به عمل آورد و همچنین از تبخیر آب ،ممانعت بعمل می آورد.مالچ توسط موجودات خاکزی به داخل خاک برده می شود(مانند کرم خاکی) که این عمل می تواند به ساختار خاک کمک کندو با تجزیه این مالچ طبیعی مواد مغذی به خاک اضافه می کنند.یک مالچ می تواند به عایق کردن خاک از گرمای بیش از اندازه در تابستان ودرزمستان از سرما، کمک کند. برای عمل ماچینگ از مواد مختلفی می توان استفاده کرد، خرده چوب و علفهای بریده شده میتواند گزینه مناسبی بعنوان یک مالچ ارگانیک باشد.

بادشکن ها:

طوفان زمستان می تواند خسارات زیادی به درختان و درختچه ها وارد کند گاهی اوقات باعث شکسته شدن شاخه ها می شود.در یک دوره کوتاه شما می توانید یک شی پلاستیکی و در طولانی مدت گیاهان زنده را برای بادشکن انتخاب کنید(بعضی سروها خیلی سریع الرشد هستند پس می توانید از آنها بعنوان بادشکن استفاده کنید).از گیاهان مقاوم به باد میتوان از زرشک،افراچناری،شمشاد توپی،کتناستر،آیلکس،برگ نو،خاس و رزماری را نام برد.

بعد از کار طراحی و اجرای فضای سبز مهمترین کار نگهداری فضای سبز می باشد و ما هرگز نمیتوانیم بدون یک کارشناس و باغبان یک فضای سبز ایده آل داشته باشیم.

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :